Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020


Ο Γιώργος Πιπερόπουλος Επίτιμος Καθηγητής στο Βρετανικό  Durham University Business School

                  
                                              Στα Blogs 30/12/2019 - 14/1/2020                          

    Η σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Βρετανικού Πανεπιστημίου Durham και η Σύγκλητος του Ιδρύματος απένειμαν πρόσφατα στον Θεσσαλονικιό Συνταξιούχο Καθηγητή Dr Γιώργο Πιπερόπουλο τον τίτλο του Επίτιμου Καθηγητή του Μανατζμεντ και Μαρκετινγκ (Honorary Professor in Management and Marketing Durham University Business School).                                                                                                                 
    Το Durham University κατατάσσεται στα κορυφαία 10 Βρετανικά Πανεπιστήμια και σε παγκόσμια κλίμακα στα 100 κορυφαία Πανεπιστήμια (QS). 

      Ο  Γιώργος Πιπερόπουλος είναι συνταξιούχος Καθηγητής και πρώην Πρόεδρος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Κατά τη διάρκεαι των τελευταίων 50 χρόνων έχει διδάξει στο ΤΕΦΑΑ του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης καθώς και σε πολλά άλλα Πανεπιστήμια της Ευρώπης και της Αμερικής και διετέλεσε Στέλεχος  και Σύμβουλος πολλών μεγάλων Οργανισμών και Επιχειρήσεων εντός και εκτός Ελλάδος. 

     Μετά την συνταξιοδότησή του από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας ο Γιώργος Πιπερόπουλος στη διάρκεια της τελευταίας επταετίας τιμήθηκε με τον τίτλο του άμισθου Επισκέπτη Καθηγητή (Visiting Professor) σε δύο Βρετανικά Πανεπιστήμια και συγκεκριμένα αρχικά στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου του Newcastle (Newcastle University Business School) και στη συνέχεια στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Northumbria (Faculty of Business and Law Northumbria University).

    Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος συνέχισε την προσφορά του στην Επιστήμη και δημοσίευσε τέσσερα συγγράμματα  στην Αγγλική γλώσσα που κυκλοφορούν σε παγκόσμια κλίμακα σε ηλεκτρονική μορφή τα οποία και διατίθενται ΔΩΡΕΑΝ στο διαδίκτυο και έτσι οι φίλες και φίλοι του blog μπορούν να αποκτήσουν χρησιμοποιώντας τους παρακάτω 4 ηλεκτρονικούς συνδέσμους: