Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Ώχ, «γλίστρησε» ο Dr Schaeuble!...

Δημοσιεύθηκε στα blogs 21 & 22 / Αυγούστου / 2013

    Ή μάλλον «γλίστρησε η γλώσσα του» σύμφωνα με το « Η λανθάνουσα γλώσσα λέει την αλήθεια» καθώς αναφέρθηκε σε 3ο πακέτο «διάσωσης» για την Πατρίδα μας και την «άρπαξαν από τα μαλλιά» οι Γερμανοί Σοσιαλιστές για να του πούνε ότι τόσο καιρό την έκρυβε την αλήθεια για την τραγικότητα της ελληνικής οικονομίας προσπαθώντας να αποφύγει ‘το πικρό ποτήρι’ πριν την 22α Σεπτεμβρίου που γίνονται οι Γερμανικές εκλογές…
    Το λέγαμε, πολλοί από εμάς, στην μπλογκόσφαιρα ότι το 3ο πακέτο είναι αναπόφευκτο όπως δείχνουν τα απλά οικονομικά, και η απλή αριθμητική και η απλή λογική, αλλά είναι μπροστά μας οι Γερμανικές Εκλογές!...
    Το αρνούνται με πείσμα οι πολιτικοί ταγοί εντός και εκτός Ελλάδος και μαζί τους, σε στυλ ‘πρίμο σεκόντο’ οι βολεμένοι της νεοσύστατης παρέας των ‘γαλάζιο-πράσινων’ Κυβερνητών μας.

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Σπορ και Προλήψεις!...

Δημοσιεύθηκε στα blogs 16 - 19 / Αυγούστου / 2013

     Στη Μόσχα από 10 – 18 Αυγούστου εξελίχθηκε το φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανοικτού Στίβου και στην Ελλάδα ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο 17-18 Αυγούστου η φετινή διοργάνωση της Ελληνικής ποδοσφαιρικής ‘Σούπερ Λίγκας’.
      Σκέφτηκα ότι θα ήταν χρήσιμο να επαναφέρω στα αγαπητό μου blog το θέμα των προλήψεων στα γήπεδα με μια ματιά σε αδυναμίες προς τα υπερφυσικά και τον αποκρυφισμό.
    Ο φακός της τηλεοπτικής κάμερας κάνει το γνωστό ζουμ...
    Σε «κλόουζ-απ», εκατομμύρια τηλεθεατών «βλέπουν» τους γνωστούς  αθλητές σε μια εντελώς προσωπική τους πράξη, την ώρα που σταυροκοπιούνται.
    Στον πάγκο, ο προπονητής κλείνει τα μάτια του και ενδόμυχα κάνει μιαν ευχή.....
     Στην κερκίδα των επισήμων οι παράγοντες κλέβουν κάποια στιγμή απορρόφησης των άλλων στην κρισιμότητα της φάσης και επιδίδονται στη δικιά τους τελετουργική πράξη.
     Σταυροκοπήματα, ευχές, συσπάσεις των μυών του προσώπου, συμβολικές κινήσεις των χεριών και των δακτύλων.....
     Προλήψεις;
     Τελετουργικές εκτονώσεις;
     Στα γήπεδα από ώριμους  άνδρες και επαγγελματίες παίκτες;
     Γιατί όχι;