Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Κ. Αρβανιτόπουλος: ΟΧΙ σε τριπλές εκλογές!…

Δημοσιεύθηκε στα blogs 6 & 7 / Ιανουαρίου / 2014

      Θα έχετε προσέξει ότι ΑΠΟΥΣΙΑΖΩ, συστηματικά, από ΟΛΕΣ τις ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές των Ελληνικών ΜΜΕ…
      Δεν θα άντεχα να ακούω ως μέλος των ραδιοτηλεοπτικών πάνελ τα όσα  εκστομίζουν Υπουργοί και στελέχη της κυανοπράσινης μας Συγκυβέρνησης στην Ελλάδα της τρόικα.
       Δηλώνω ΠΑΡΩΝ στα blogs…
       Αποφεύγω και να διαβάζω στις αποκαλούμενες «μεγάλης κυκλοφορίας» εφημερίδες συνεντεύξεις των 2 Συν-Πρωθυπουργών και των Υπουργών και στελεχών τους με αναφορές που μας εκθέτουν διεθνώς όπως, π.χ. «ότι το 2014 βγαίνουμε στις αγορές» και «η κυανοπράσινη Συν-Κυβέρνηση πρέπει να αφεθεί να ολοκληρώσει το έργο της…»
      Να ένα «δείγμα»:
     Κατά των τριπλών εκλογών τον Μάιο τάχθηκε ο υπουργός Παιδείας καθηγητής κ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News σημειώνοντας, χαρακτηριστικά:
    «Γεμίσαμε με πολύ κόπο και θυσίες του ελληνικού λαού την καρδάρα με το γάλα και θα είναι καταστροφή να το χύσουμε από μόνοι μας».

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

ΕΜΠΡΟΣ για ΛΥΤΡΩΣΗ το 2014!...

Δημοσιεύθηκε στα blogs 3 & 4 / Ιανουαρίου / 2014

     Πέρασε ο 4ος κατά σειρά Δεκέμβρης στην Ελλάδα της τρόικα…
     Χριστουγεννιάτικα φροντίσαμε, εργαζόμενοι, συνταξιούχοι και άνεργοι ως γονείς και παππούδες, να στολίσουμε το φυσικό ή πλαστικό έλατο, διατρανώνοντας τη διαπίστωση ότι για τα παιδιά κάνουμε όλοι θυσίες!..
     Παραμονή και ανήμερα κόψαμε την πρωτοχρονιάτικη πίττα και  ασπασθήκαμε σταυρωτά ευχόμενοι ευτυχισμένο, καλότυχο και γεμάτο υγεία το νέο χρόνο 2014.
     Έτσι κρατάμε τα έθιμα και εξευμενίζουμε κάθε πρωτοχρονιά το φάσμα ενός άγνωστου χρόνου που έρχεται. Ίσως κάνουμε και ένα σύντομο απολογισμό του χρόνου που πέρασε και των πεπραγμένων μας.
    Τρίτη μέρα του 2014, τι να θυμηθούμε από το 2013;
    Την συνεχιζόμενη αφαίμαξη του ιδρώτα μας από τη Συγκυβέρνηση που εκτελεί τις προσταγές της τρόικας εκπληρώνοντας τα συμφωνηθέντα στα κατάπτυστα ΜΝΗΜΟΝΙΑ;
    Τα χιλιάδες σπίτια με τον πατέρα, τη μάνα ή πιο δραματικά και τους δύο άνεργους, χωρίς επίδομα του ΟΑΕΔ;
    Τα χιλιάδες σπίτια που θρήνησαν νεκρούς και τραυματίες από οδικά ατυχήματα, από αυτοκτονίες εξαιτίας της οικονομικής δυσπραγίας, από τον καρκίνο και τις καρδιοπάθειες, από τα ναρκωτικά και το κοινό έγκλημα;