Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

«Κορονοϊός»: Σενάρια στο Μεταίχμιο Παρανοϊκής Διαταραχής…

                                                                 
                     
                                                                          Στα Blogs 18, 19 & 20 Μαρτίου, 2020

     
     Την ώρα που γράφω αυτές τις γραμμές σε παγκόσμια κλίμακα ο αριθμός συνανθρώπων μας που μολύνθηκαν από τον ανθρωποκτόνο ‘κορονοϊό’ καλπάζει και έχει ξεπεράσει τις 200,000 ενώ οι νεκροί ξεπέρασαν τις 8,000.


      Πώς και γιατί και από ποιους και με τι στόχους ο ‘κορονοϊός’ βγήκε στην πιάτσα και μολύνει και σκοτώνει ανθρώπους σε ολόκληρο τον Πλανήτη είναι ερωτήματα που αιωρούνται αλλά δεν έχουν απαντηθεί ακόμη.

     Το σίγουρο είναι ότι κακό ξεκίνησε από την Κίνα με επίκεντρο την πόλη Wuhan!

     Εκεί τον εντόπισε και δημοσιοποίησε το εύρημά του άμεσα ένας νεαρός γιατρός ο  34-χρονος Li Wenliang ο οποίος διασύρθηκε από την Κεντρική Επιτροπή του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας, υποχρεώθηκε να υπογράψει ΑΝΑΙΡΕΣΗ της ανακοίνωσής του και να παραδεχθεί ότι είναι ‘ΔΙΑΣΠΟΡΕΑΣ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ' – των γνωστών FAKE NEWS.

     Ο Dr LI WENLIANG απεβίωσε θύμα και αυτός του ανθρωποκτόνου ‘κορονοϊού’!..

     Χτες η Κίνα ανακοίνωσε ότι η πόλη Wuhan είχε μόνο ΕΝΑ (1) κρούσμα και ολόκληρη η χώρα του 1,3 δισεκατομμυρίων κατοίκων είχε λιγότερα από 20 θύματα…

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

Κορονοϊός: Συνειρμοί Επιστημονικής Φαντασίας και Πραγματικότητες!...

                                 
                                                                              Στα Blogs 16 & 17 Μαρτίου, 2020

 
 

Οι δραματικές απώλειες στα Διεθνή χρηματιστήρια από την Άπω Ανατολή ως την Αμερικανική Δύση συνεχίζονται με την ίδια ένταση γεννώντας το εύλογο ερώτημα εάν και πότε θα σταματήσουν αφού έχουν ήδη προδιαγράψει επερχόμενες κοσμογονικές αλλαγές στις Οικονομίες Κρατών, Ηπείρων και στην διαφαινόμενη Παγκόσμια ύφεση.


     Τα σενάρια για κάποιον Κινέζο που μαγείρεψε και έφαγε μια δηλητηριασμένη νυχτερίδα και αφού νόσησε μας έσπειρε τον κορονοϊό είναι, φυσικά, δύσπεπτα ακόμη και για νήπια!...

     Ότι το κακό ξεκίνησε από την Κίνα και μάλιστα από την πόλη Wuhan και αφού θέρισε χιλιάδες ζωές στην Κίνα μεταφέρθηκε σχεδόν σε όλες τις χώρες της Γης συνιστά πλέον μια οφθαλμοφανή και αναμφισβήτητη πραγματικότητα.

     Πραγματικότητα ίσως επίσης να είναι ότι ο συγκεκριμένος ‘ανθρωποφάγος’ ιός που διεθνώς αποκαλείται «ΚΟΡΩΝΑ- ιός» αποτελεί ‘εργαστηριακό’ και όχι φυσικό προϊόν.

     Ο Συμβολισμός του ονόματος του ιού που παραπέμπει σε Βασιλικό Στέμμα επειδή το κύριο στέλεχός του θυμίζει ‘κορώνα’ είναι αξιοπερίεργος σε επίπεδο συμβατικής λογικής και όχι παρανοϊκής διαταραχής που παραπέμπει σε υπονοούμενα…

      Πώς και γιατί και από ποιους και με τι στόχο ο ‘κορονοϊός’ βγήκε στην πιάτσα και μολύνει και σκοτώνει ανθρώπους είναι ερωτήματα που αιωρούνται αλλά δεν έχουν απαντηθεί ακόμη.

     Τι είναι το Wuhan που εντός 24ωρών με απόφαση της Κεντρικής Κυβέρνησης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας από ακμάζουσα βιομηχανική πόλη μεταβλήθηκε σε πόλη-φάντασμα;