Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Faceifi: νέος, δυναμικός ανταγωνιστής του Facebook

Δημοσιεύθηκε στα blogs 6 & 7 / Νοεμβρίου / 2013

     Υπάρχει το κλασικό ερώτημα του καθένα και της καθεμιάς, των νέων αλλά και των προχωρημένων σε ηλικία, που μπορούν να χειρίζονται με ευκολία τα νέα προϊόντα της Υψηλής Τεχνολογίας και τα social media που περιέχεται στη φράση: 
     «Γιατί δεν μπορώ να μάθω περισσότερα για τα άτομα που βλέπω σε φωτογραφίες;»
      Πολύ πρόσφατα ήρθε η απάντηση από το Faceifi (http://faceifi.com/), την «κοινωνική αναγνώριση προσώπου» που λέει κατηγορηματικά:
      «ΝΑΙ, τώρα μπορείς!...»
     Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Faceifi για  να ανακαλύψετε αυτούς και αυτές που επιθυμείτε χρησιμοποιώντας μόνο μια φωτογραφία τους.
      Μπορείτε επίσης να βάλετε φωτογραφία στο δικό σας προφίλ έτσι ώστε οι άλλοι να μπορούν εύκολα να σας ανακαλύψουν
      Η αναζήτηση γίνεται με φωτογραφίες online ή και κατ 'ευθείαν από τη φωτογραφική μηχανή σας .
      Γιατί να το κάνετε;
      Επειδή είναι χρήσιμο και ευχάριστο να γνωρίζουμε άλλους ανθρώπους και να μπορούμε να ανακαλύψουμε ποια είναι τα ενδιαφέροντά τους.
      Το Faceifi είναι μια opt -in πλατφόρμα και, όπως σε πρόσφατη γνωριμία μας με πληροφόρησε ο επικεφαλής της ομάδας που το δημιούργησε, οι δημιουργοί του έδωσαν τεράστια προσοχή στην προστασία της ιδιωτικής ζωής των χρηστών και σε συναφή θέματα ασφάλειας ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων.
      Εσείς αποφασίζετε μέχρι που θέλετε να φτάσουν εκείνοι και εκείνες που θα ενδιαφερθούν να μάθουν περισσότερα για σας.
      Μπορείτε να συνδεθείτε με τους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων που έχετε στη διάθεσή σας, με την ιστοσελίδα σας, το blog σας  ή οπουδήποτε σας αρέσει online .
       Ήδη υπάρχουν πολλές δεκάδες χιλιάδες ατόμων που χρησιμοποιούν σήμερα το Faceifi για να βρούνε ενδιαφέροντα πρόσωπα από φωτογραφίες.
       Δοκιμάστε τη χρήση του Faceifi για να δείτε που θα σας οδηγήσουν οι φωτογραφίες ανθρώπων που προξένησαν το ενδιαφέρον και κίνησαν την περιέργειά σας.
         Μπορείτε να εγγραφείτε ή να κατεβάσετε το app δωρεάν μέσω του
         http://faceifi.com/   
        Κατεβάστε στο App Store
        Ή δοκιμάστε λήψη στο Google play
        Το Faceifi δημιουργήθηκε και υποστηρίζεται από μια παρέα νέων που ζούνε στην Βόρειο-Ανατολική Αγγλία και λειτουργεί ως καινοτόμα εταιρεία ανθρώπων που εργάζονται σκληρά για να γίνουν κάθε μέρα και καλύτεροι.
         Όσοι και όσες επιθυμούν να στείλουν κάποια σχόλια ή σκέψεις για το  Faceifi ακόμη και προτάσεις για το και πώς νομίζουν ότι θα μπορούσε να βελτιωθεί μπορούν να στείλουν e-mail στο hello@faceifi.com ή μέσω του  Twitter @ Faceifi .