Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2014

2 γκόλ και 3 Δοκάρια: Μπράβο παιδιά!..

Στα Blogs 25 / Ιουνίου / 2014

    Τι φοβερό πράγμα αυτή η ψυχική μας δύναμη και αυτή η παγκόσμια πρωτότυπη «ιδιαιτερότητά» μας να μεγαλουργούμε όταν φτάσουμε στο…Αμήν!

     Κανείς δεν θα αρνηθεί το γεγονός ότι μας κόστισε φοβερά η κόκκινη κάρτα που με τη συμπεριφορά του πήρε ο Κώστας Κατσουράνης στον πρώτο αγώνα του Εθνικού μας συγκροτήματος αλλά στη συνέχεια του αγώνα οι Δέκα έπαιξαν σαν…Δώδεκα!...

     Φτάσαμε στο Αμήν  απέναντι στο Εθνικό συγκρότημα της Ακτής του Ελεφαντοστού και μάλιστα την ώρα που ο πρόεδρος της χώρας αυτής σε επίσημη δήλωσή του (έπαιξε σε όλα τα διεθνή ΜΜΕ) υποσχέθηκε «διπλό bonus» στα μέλη της αποστολής που συμμετείχαν στο Μουντιάλ 2014.

      Με το ξεκίνημα αυτού του τόσο κρίσιμου αγώνα χάσαμε 2 από τα βασικά μας στελέχη αλλά, ώ του θαύματος, η Εθνική Ελλάδος που είχε επιτύχει μόνο ΕΝΑ γκολ προχωρεί και σπάζει όλα τα δικά της ρεκόρ, μπαίνει για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στον όμιλο των 16 εκλεκτών του Μουντιάλ της Βραζιλίας σημειώνοντας ΔΥΟ γκολ και ΤΡΙΑ δοκάρια!…

       Ήμαρτον, Κύριε, έμεινα από λόγια!...

       Από καρδιάς: Θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες και τους τεχνικούς…

       Θυμηθήκαμε ξανά εκείνο το ιστορικό πια:

       «Ελλαδάρα…Ομαδάρα!...»   
 ----------------------------------------------------------------------------
Γιώργος Πιπερόπουλος είναι συνταξιούχος καθηγητής και πρώην Πρόεδρος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας - Επισκέπτης καθηγητής στο Business School, Newcastle University, United Kingdom.