Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Δυστυχώς έχει τρύπα το…δίχτυ!..


Δημοσιεύθηκε στα blogs 27 & 28 / Μαρτίου / 2013

    Όπως γνωρίζουν, μου λένε, ακροβάτες και διευθυντές τσίρκων κάθε φορά που ένας τολμηρός ακροβάτης θα δοκιμάσει μια νέα ακροβατική φιγούρα που θα καθηλώσει το κοινό στήνεται από κάτω ένα ειδικό δίχτυ έτοιμο να δεχτεί το σώμα του εάν κάποια αδέξια κίνησή του τον ρίξει από το σχοινί…Αυτό το γνωρίζουν οι άνθρωποι του τσίρκου οι οποίοι βεβαιώνονται ότι το δίχτυ ΔΕΝ έχει καμία, μα καμία απολύτως…τρύπα!..
    Στο τσίρκο της δήθεν «οικογενειακής αλληλεγγύης» της Ευρωπαϊκής Ένωσης των 27 χωρών υπάρχει μου λένε οι αρμόδιοι και ειδική πρόβλεψη για την προσμέτρηση των επιπτώσεων στην υγεία των κατοίκων των 27 χωρών-μελών της κάθε πολιτικής που εφαρμόζεται για πρώτη φορά!..

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Τώρα πια έχουμε: «Ειρήνη Τραπεζιτών!...»


Δημοσιεύθηκε στα blogs 25  & 26 / Μαρτίου / 2013

      Ότι τα κάθε μορφής, λογής και έντασης «ΟΧΙ» συνεπάγονται, ίσως και εξ αιτίας του ηρωισμού που εκφράζει εκστομίζοντάς τα ένα Έθνος, ένας Λαός ή και ένα άτομο, πολλές θυσίες, πόνους, βάσανα και δάκρυα ήταν η θέση μου προχτές Σάββατο 23 Μαρτίου 2013 στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά και της Μάγδας Τσέγκου στο ΣΚΑΙ.   
     Ότι τα πράγματα ήταν όχι δύσκολα αλλά ακατόρθωτα για την Κυπριακή Οικονομία αποτελούσε πραγματικότητα που μόνο ανόητοι θα τολμούσαν να αμφισβητήσουν...
      Ολονύκτια σχεδόν η διαβούλευση με συγκρούσεις, απειλές, συναλλαγές και προσθαφαιρέσεις και από σήμερα το πρωί, 25η Μαρτίου 2013, η «Τρόικα» εγκαθίσταται πλέον επίσημα με την απόλυτη εξουσία ως «Σιωπηρή Κυβέρνηση» στο πολύπαθο νησί της Κύπρου!...