Τετάρτη 8 Μαΐου 2024

Βιώνουμε μια πρωτοφανή πτώση αξιών και ιδανικών!..

 

                                                                                                                Στα Sites & Blogs 6, 7 & 8 Μαίου, 2024

     

     Ξεκινώ διαπιστώνοντας ότι Διεθνή Κέντρα Εξουσίας επέβαλαν ως υπέρτατες αξίες το ΧΡΗΜΑ και το ΣΕΞ και τις αποδεχθήκαμε και τις ενσωματώσαμε σε πρωτόγνωρο βαθμό στην καθημερινότητά μας και εμείς οι Έλληνες σαν «χαζοχαρούμενα» παιδαρέλια!..

     Και συνεχίζω καταθέτοντας την εκτίμησή μου ότι με όσα βλέπουμε, ακούμε και διαβάζουμε αναφορικά με το έγκλημα των Τεμπών και τις πρόσφατες Δικαστικές Αποφάσεις για ενόχους στο «Μάτι» βρισκόμαστε οι Έλληνες ως Λαός και Έθνος και ως κοινωνικό σύστημα στο μάτι ενός ηθικά  επικίνδυνου κυκλώνα.

     Διευρύνοντας την οπτική αυτή αντίληψη στο Διεθνές στερέωμα, μέσα στη δίνη πολιτικών, οικονομικών, κοινωνικών εξελίξεων και προβληματισμών και την εμφανή κατάρρευση παραδοσιακών προτύπων  συμπεριφοράς και πλαισίων αναφοράς, αναμφίβολα προβάλλει επιτακτική η ανάγκη για κοινωνικό-ψυχολογική αξιολόγηση των δεδομένων δίχως φόβο και πάθος.

     Συνεχίζεται ο πόλεμος Ρωσίας-Ουκρανίας και συνθλίβονται με θάνατο και πείνα δύο εκατομμύρια Παλαιστίνιοι..

     Άτομα, ομάδες και ολόκληροι Λαοί, αντιμετωπίζουμε μια χωρίς προηγούμενο πτώση συστημάτων αξιών, κατανόησης και ερμηνείας της πραγματικότητας, ορθής αξιολόγησης του χθες και έλλειψης επιθυμίας και ικανότητας για προγραμματισμό του αύριο…