Τετάρτη 11 Μαΐου 2022

Μια νηφάλια κριτική στις αντιρρήσεις Ελλήνων «ειρηνόφιλων»...

                                                                                     

                                                                                                 Στα Blogs & Sites 9, 10 & 11 Μαίου, 2022

     

     Άκουσα και διάβασα και ειλικρινά βαθύτατα λυπάμαι καθώς αυτά δεν είναι λάθεμένες αναφορές ούτε δυστυχώς και «fake news», ότι στην συνεργασία επιστημόνων από 3 Ελληνικά ΑΕΙ, και συγκεκριμένα από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας  με την Ε.Α.Β. (Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία) για την κατασκευή και παραγωγή στην Πατρίδα μας ελληνικής έμπνευσης “μη-επανδρωμένου-τηλεκατευθυνόμενου drone” κάθετης απογείωσης και προσγείωσης έχει ασκηθεί σθεναρή κριτική και πολλές αντιθέσεις και αντιρρήσεις από Έλληνες «ειρηνόφιλους».

     Είδαν το φως της δημοσιότητας και πράξεις όπως οι αναγραφές της λέξης «Δολοφόνε» από αυτοαποκαλούμενους «ειρηνόφιλους» αντιρρησίες στα γραφεία Πανεπιστημιακών συναδέλφων που ασχολούνται με το πολύ χρήσιμο και καινοτόμο αυτό πρόγραμμα...

     Ο «ΑΡΧΥΤΑΣ» δεν είναι «φονικό όργανο» εξ ορισμού και οι χρήσεις αυτού του μη επανδρωμένου ελληνικής έμπνευσης και κατασκευής αεροσκάφους είναι πάρα πολλές...

     Το μαχαίρι δεν είναι «φονικό όργανο» εξ ορισμού καθώς με το μαχαίρι θα κόψει η μάνα σε φέτες το καρβέλι για να ταϊσει τα παιδιά της και ο ιερέας την Θεία Λειτουργιά για να προσφέρει αντίδωρο.

     Δηλώνω δημοσίως ότι ήμουν, είμαι και έως ότου εγκαταλείψω τα εγκόσμια (δεν αυτοαπατώμαι παραβλέποντας την πραγματικότητα ότι και εγώ όπως όλοι είμαι εφήμερος) παραμένω ΕΙΡΗΝΟΦΙΛΟΣ και προσωπικά καθώς δεν με προβλημαυίζουν μόνο αλλά συχνά με αηδιάζουν τέτοιου είδους ενστάσεις επιλέγω να αντιπαραχθώ δημοσίως σε τέτοιες κριτικές και αντιρρήσεις προσθέτοντας στην επιχειρηματολογία μου και αρκετά χρήσιμα ενημερωτικά δεδομένα.