Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Ανοικτή Επιστολή στον Δειλό, Νόθο, Αόρατο Δολοφόνο ‘Κορονοϊό’!

                     
                                                                                      Στα Blogs 6, 7 & 8 Απριλίου 2020

     
 
   Σου απευθύνω αυτήν την προσωπική ανοικτή μου επιστολή διαθέτοντας το απαραίτητο θάρρος να σου γνωστοποιήσω άφοβα το όνομα, το επώνυμό και την επαγγελματική μου ιδιότητα.

     Σε θεωρώ απίστευτα ΔΕΙΛΟ και, προφανώς, ΝΟΘΟ πλάσμα!...

     ΔΕΝ έχεις το θάρρος, ‘κορονοϊέ’,  να μας αποκαλύψεις την ταυτότητά ούτε το λόγο ύπαρξής σου! Απλά γνωρίζουμε ότι πρώτο-εμφανίστηκες πριν μερικούς μήνες στην πόλη Wuhan της Κίνας και μετά με αστραπιαία ταχύτητα εκδήλωσες την ανθρωποκτόνα φύση σου στα γειτονικά της Πατρίδας σου Κίνας Έθνη χωρίς μεγάλες επιτυχίες.

    Ακολούθησες την πορεία του Ήλιου, από Ανατολή προς Δύση και επιτέθηκες με την Χιτλερική στρατηγική του Blitzkrieg στη Μέση Ανατολή, ήρθες στην Ελλάδα αλλά βρήκες κλειστές τις πόρτες και ξέσπασες με μανία στην Ιταλία, στην Ισπανία στη Γαλλία. Πέρασες ελαφρά από τη Γερμανία, πάτησες Βρετανία και Ιρλανδία και τώρα περιδιαβαίνεις την Αμερική από Νέα Υόρκη μέχρι Καλιφόρνια.

      Ίσως την απόκρυψη της ταυτότητάς σου δεν την υπαγορεύει η έλλειψη θάρρους αλλά η ντροπή που βιώνεις ως ‘νόθο πλάσμα’ καθώς μέχρι σήμερα, και ίσως ποτέ, κανείς δεν δήλωσε και δεν θα δηλώσει ότι είναι ο γονιός που εκούσια ή ακούσια σου έδωσε Ζωή.

     Κάποιοι θεωρούν ότι μπορεί να είσαι προϊόν κάποιου ‘λάθους’ της μητέρας Φύσης (ή ίσως ακόμη και ένα προειδοποιητικό μήνυμα ότι μπορεί να δούμε και χειρότερα μετά από όσα αλόγιστα με μόνο κριτήριο τη δική μας καλοπέραση κάνουμε σε αυτή και τον πλανήτη Γη που μας φιλοξενεί). Η Φύση δεν μιλάει καμιά γλώσσα ή διάλεκτο που υπάρχουν στον πλανήτη μας οπότε σίγουρα θα παραμείνεις στην ιστορία της Ανθρωπότητας υποτιμητικά ως ένα…Νόθο, ένα ‘μη-αναγνωρισμένο’ πλάσμα!..

Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Να αντλήσουμε νοήματα από την κρίση του ‘κορονοϊού’


                                                                                          Στα Blogs 3 & 4 Απριλίου, 2020


     Σκέφθηκα να σας ευχηθώ με λίγο διαφορετικό τρόπο Καλό Σαββατοκύριακο καθώς θα μείνουμε όχι μόνο εμείς οι Έλληνες αλλά κάποια δισεκατομμύρια συνανθρώπων μας κλεισμένοι στα σπίτια μας σε μια πρωτότυπη έκφραση «απαγόρευσης του δικαιώματος άσκησης της προσωπικής μας ελευθερίας και της ελεύθερης κίνησης!».

     Εδώ και αρκετά χρόνια οι πολίτες Κρατών όλης της γης είχαν χάσει το αίσθημα της εμπιστοσύνης στα πολιτικά συστήματα, στους πολιτικούς και τις Κυβερνήσεις τους. Τώρα με την πανδημία του ‘κορονοϊού’ τον πανικό που έχουν ενσπείρει τα ΜΜΕ, αυτά που έχω χαρακτηρίσει ως ‘Μέσα Μαζικού Εκμαυλισμού’ και την οικονομική απραξία που είναι προάγγελος μεγάλων Οικονομικών ανακατατάξεων και απίστευτων μεγεθών ανεργίας η ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ έχει πάρει κολοσσιαίες διαστάσεις.

     Με τους αριθμούς θανάτων που καταγράφονται ΟΛΟΙ πλέον αμφισβητούν τα στοιχεία που ανακοινώνουν η Κίνα, η Βόρεια Κορέα, η Ρωσία, το Ιράν, η Τουρκία…
     Και καθώς όπως λέγαν οι παλιοί «ο φόβος φυλάει τα έρμα» η τρομολαγνεία των ΜΜΕ μετουσίωσε δισεκατομμύρια ανθρώπων σε ‘πειθήνια όντα’ που κλειδώθηκαν στα σπίτια τους καθώς οι Κυβερνήσεις είπαν ότι εάν δεν το κάνουμε δεν θα προλαβαίνουμε να θάβουμε τους νεκρούς μας…
     Δανείζομαι από το βιβλίο μου «Καληνύχτα Ελλάδα» το κείμενο που ακολουθεί…  
 
     Μοναξιά!

     Φοβερό το συναίσθημα, άβυσσος μέσα στην οποία πέφτουν και χάνονται αμέτρητοι συνάνθρωποί μας...
     Και έρχονται σε δυο περίπου εβδομάδες οι Χρονιάρες μέρες της Εβδομάδας των Παθών του Ιησού και η ΑΝΑΣΤΑΣΗ στις 12 Απριλίου για Καθολικούς και προτεστάντες και στις 19 Απριλίου για τους Ορθοδόξους Χριστιανούς.