Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

Ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος Δευτέρα 7 Νοεμβρίου στην TV100

                                                              

                                                                                                             Στα Sites & Blogs 8, 9 & 10 Νοεμβρίου, 2022

   

     Μετά από 10ετή απουσία ο Γιώργος Πιπερόπουλος επίτιμος Καθηγητής Μάνατζμεντ και Μάρκετινγκ του Βρετανικού Πανεπιστημίου Durham, επέστρεψε στο «γυαλί» την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου στις 21:00 στη δημοτική τηλεόραση της Θεσσαλονίκης TV100 φιλοξενούμενος στην πρεμιέρα της νέας, ωριαίας, τηλεοπτικής εκπομπής «Εφ΄ όλης της Ύλης» του Βασίλη Κοντογουλίδη.

     Ο Γιώργος Πιπερόπουλος ο Θεσσαλονικιός που γεννήθηκε στην Κατερίνη και έκανε δεύτερη πατρίδα του την Συμπρωτεύουσα, είχε επί τρεις δεκαετίες πολύ συχνές συμμετοχές σε εκπομπές Εθνικών και περιφερειακών ραδιοτηλεοπτικών σταθμών πριν συνταξιοδοτηθεί από τη θέση του Καθηγητή και  Προέδρου του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

     Ο Βασίλης Κοντογουλίδης φιλοξένησε τον Γιώργο Πιπερόπουλο τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου στο δεύτερο ημίωρο της νέας τηλεοπτικής εκπομπής και συγκεκριμένα στις 21:30 ενώ στο πρώτο ημίωρο 21:00 με 21:30 φιλοξενήθηκε η γνωστή δημοσιογράφος συγγραφεύς κ Βίκυ Φλέσσα. . 

     Ο Καθηγητής Πιπερόπουλος μετά την δεκαετή απουσία του από τα Ελληνικά δρώμενα προκάλεσε πολλές συζητήσεις καθώς τοποθετήθηκε «Εφ΄ όλης της ύλης» με το δικό του, γνωστό στο ελληνικό ράδιο-τηλεοπτικό κοινό γλαφυρό και πιπεράτο στυλ. 

     Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να παρακολουθήσουν την εκπομπή στο YouTube χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο  που ακολουθεί

https://www.youtube.com/watch?v=4X9dK0M-eW4

https://www.youtube.com/watch?v=4X9dK0M-eW4&t=1805s